Behandlinger hos MaZon:

Zoneterapi:

Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn, hvilket vil sige at jeg tager udgangspunkt i alle aspekter omkring mennesket, og ikke kun symptom behandler. Det er et af grundstenene indenfor Traditionel Kinesisk Medicin (TKM). Det vil bl.a. sige at jeg også forsøger at finde frem til selve årsagen til symptomet. Der udover vil hele kroppen blive arbejdet igennem. Dette gør jeg fordi at kroppen oftest har flere ubalancer, end den man søger lindring for. Og en ubalance vil som brede sig som ringe i vandet og blive til flere ubalancer.
Hele kroppen er aftegnet under vores fødder, vores største organer har en refleks zone under foden, og et hvert af disse organer har flere funktioner, ifølge Den Traditionelle Kinesiske Medicin. Når disse refleks zoner er ømme, er det tegn på at der er en ubalance i dette organ eller i en af organs funktioner. Ved at tryk behandle på disse ømme zoner, kan man som zoneterapeut påvirke disse zoner og hjælpe kroppen med at genskabe balancen.  Zoneterapi en god og skånsom metode til at lindre mange ubalancer.   Ved en behandling med zoneterapi, sætter man gang i en udrensning i kroppen. Derfor er det vigtigt at drikke godt med tempereret vand efter en behandling.

Jeg er RAB-registrere Zoneterapeut. Kravene for at kunne opnår en RAB-godkendelse, kan bl.a læses på www.zct.dk. Det betyder blandt andet at man få tilskud via Sygeforsikring Danmark, hvis man opfylder kravet herom. Kravene kan ses på sygeforsikring Danmarks hjemmeside www.sygeforsikring.dk

Akupunktur :

Jeg arbejder udfra det du kommer med og det din krop fortæller mig. Der optages journal, og jeg tjekker puld og tunge. Både puls og din tunge kan “fortælle” hvordan kroppen har det.

Med hjælp fra tynde nåle kan akupunktur hjælpe kroppen med at genvinde sin naturlige balance. Ubalancer kan fremkomme i mange forskellige former. Det f.eks. være i form af fordøjelse problemer, allergi, forkølelse, smerter i bevægeapparatet, menstruations problemer. WHO har lave en liste over de lidelser som WHO mener at akupunktur kan lindre.

Jeg er RAB-registrere Akupunktør. Kravene for at kunne opnår en RAB-godkendelse, kan bl.a læses på www.aku-net.dk. Det betyder blandt andet at man få tilskud via Sygeforsikring Danmark, hvis man opfylder kravet herom. Kravene kan ses på sygeforsikring Danmarks hjemmeside www.sygeforsikring.dk

Det er også vigtige at drikke vand efter behandlingen.

Kosmetisk akupunktur:

Med kosmetisk akupunktur kan man mindske rynker og give ansigtet mere glød. Selve behandlingen består af en blanding af ansigts massage, ansigts maske og ansigts akupunktur, med meget tynde nåle. Der ses ofte et lille resultat efter første behandling, men mere synlige resultater kommer ofte først efter 2-6 behandlinger.  OBS! Der tages før og efter billeder.  Du kan ikke modtage kosmetisk akupunktur hvis du inden for de 3 mdr. har fået Botox, Restylane eller andre kirurgisk indgreb i ansigtet. Hvis du er gravid kan du hellere ikke få kosmetisk akupunktur.

Der gives ikke tilskud til Kosmetisk akupunktur.

Cupping:

Der løsnes op for spændinger i kroppen. Det kan være spændinger der skyldes både motion, forkerte/dårlige arbejds stillinger, eller noget helt tredje. For mange spændinger kan f.eks give hovedpine eller udløse et migræne anfald. Det kan gøre at man har ondt i ryg, skulder, lænd eller hvor der nu er spændinger. I stedet for mine hænder, kan jeg bruge cupper.  Det er ligeså effektivt som almindelig massage.  Med cuppen laves der et understyk, så huden/bindevævet trækkes op i selve cuppen. Laden man cuppen sidde på det sammen sted, eller hele tiden holde  cuppen i bevægelse. Hvis cuppen ikke flyttes, giver det nogen ret flotte blå mærker.

Der behøver ikke spændinger, det kan også være at man bare trænger til at være god ved sig selv.

Der gives IKKE tilskud til cupping.

Det er vigtigt at drikke godt med vand efter behandling. Dette skyldes at de affaldsstoffer man har løsenet under massagen, skal ud af kroppen og ikke sættes sig til myoser/spændinger andre steder i/på kroppe.

 

Øre-akupunktur:

Ligesom ved Zoneterapi, så er hele vores krop aftegnet i vores øre. Derfor kan man også behandle forskellige lidelser/ubalancer her. Det kan også være en hjælp til at stoppe med at ryge eller måske et par nåle til at tage den største sukker trang. Det er også muligt at smerte lindre ved hjælp at nåle i ørene. Jeg tilbyder to forskellige muligheder, alt efter hvad man kommer med.

Man kan sætte/ligge sig godt til rette på min briks og jeg sætter nogen nåle i, og man har nålene i, i 20-30 min. Og jeg tager nålene ud igen. Jeg kan også sætte perma-nåle i, det er nåle som bliver siddende i øret, med et lille plaster på. De kan sidde i øret op til 7 dage, for nogen længere. Det er også en mulighed at får et “øre-frø” sat på. Det er en lille magnet kugle på et plaster, det er knap så effektivt, man alletiders hvis man man har nåleforbi. OBS! Der gives ikke øre akupunktur til gravide.

Massage:

Løsner op for spændinger, som kan har sat sig f.eks. som hovedpine, hold i nakken, eller kramper/uro i benene om natten.